PROJECTS         TEAM         CONTACT

WAVE/CAVE

SHOP ARCHITECTS
SALONE DI MOBILE 2017
MILAN, ITALY
The experience of WAVE/CAVE is conceived as a deliberate counterpoint to the internal agitation and disrupted attention spans encouraged by contemporary media and technology. It
is a study of the unease we all experience—a slow, quiet commentary on solidity, deep time, and the contemporary pace of change. 







The team arrived, SHoP listened (and approved) the soundtrack, and we strategized our camera angles.  








The project started with a design meeting in New York with the team at SHoP Architects.
One hour together set our composer Ryan on a course for a new soundtrack. He wrote for a month prior to our trip to Milan for Salone di Mobile. 




Learn a little more about WAVE/CAVE
SHoP Architects Website

Dezeen SHoP creates immersive terracotta enclosure as a space to pause and reflect